Pigeons

NoorwegenMay 27, 2018

Ik heb 2 hobby's vissen en duiven. En dan kan heel gemakkelijk samen gaan, want deze jongen gaat wel op vakantie mijn leven reikt verder dan mijn achtertuin. Dat mijn prestaties niet groot meer zijn boeit me geen ruk. Ik geniet van mijn duiven. En als ze nu laat of vroeg thuis komen tsja een vroege blijf je altijd op hopen. Maar kan ik dat verwachten totaal niet motivatie moeten ze zelf maar zoeken op het hok. Ik haal geen trucjes meer uit. Gooi ze los een uur buiten dan naar binnen, en wie niet wil blijft maar lekker buiten zitten, boeien!!! Ze krijgen goed eten, hun grit, vitaminen. En af en toe een kuurtje, want nogmaals wie niet kuurt en hard vliegt, liegt dat hij barst,dus volg je de raad van deze schrijvers op. Schakelen ze je uit via de virtuele media. Psychologische oorlogsvoering  zullen we maar zeggen.

 

Zo dus net een weekje terug vanuit Noorwegen, waar ik met 2 collega's een mooie vis vakantie heb gehad van 2 weken .  We zaten in Bygstad, Dalsfjord, een super locatie, een Fjord van 60 km lang, Het ligt tussen de bergen en is op sommige plaatsen 200 meter diep. Lang leve de elektrische molen speciaal voor de luie visser.  Ook de vangsten waren goed met mooie Kabeljauw van rond de meter, en een prachtige Leng van 90 cm zodat ik weer een nieuwe vis op mijn lijstje kan bijschrijven, is inmiddels al een leuk lijstje. Maar er zijn nog genoeg vissen over natuurlijk. In December hoop ik toch een keer de Blauwe Marlijn te haken op Gran Canaria want na 3 pogingen in 3 jaar moet het toch gaan lukken. De tonijn, en Barracuda heb ik al gevangen op de Oceaan. Het is net als bij Duiven hopen op die loodvroege, en bij vissen hopen dat je in de stoel kan gaan zitten, om de strijd aan te gaan met deze prachtige sterke vis!!

 

Dan de duiven, die zijn hier 2 weken verzorgd door Willem van Velzen, en dat is Willem wel toevertrouwd, ze zijn 2 weken niet los geweest, maar ze zagen er geweldig uit. Ik had ze even los toen ik in de avond terug kwam van Noorwegen, maar de training was gelijk al 35 minuten zonder vlag of andere flauwekul. Vraag me niet hoe hij dit doet, maar dat hij met duiven kan omgaan moge duidelijk zijn. Nogmaals bedankt Wimpie!!!

 

Peter,

Add a comment

website translator plugin