Pigeons

Buwalda TimeApril 28, 2018

Het is alweer enkele weken geleden dat ik wat schreef, maar de duiven maken hun dagelijkse rondjes om het huis, vliegen keurig hun prijsjes tegen de sprinters. Verder krijgen ze goed te vreten, en ook de laatjes zijn 2x mee geweest op de doordeweekse africhting. Het zijn 12 doffertjes, en ze zijn er allemaal nog. Misschien dat ik ze vanavond inkorf maar niks is zeker!!

 

Dan draait vriend Lucas Scholten, weer als  een trein. Maar wat me ook opviel is dat Vader Buwalda, en zoon Willem heel Franeker en omstreken plat draaien. Ook is samenspel A2 oppermachtig tegenover A1 op dit moment. Vooral de vrouw van Geert Schilstra, onder naam Fam Schilstra (Marije) vliegt erg hard, en dat voor een beginner ga er maar aanstaan!! Het seizoen is nog lang maar voorlopig laat Marije alle mannen achter haar in de Kuststrook!

 

Dan deze week nog een paar nieuwsbriefjes gelezen, stonden voor mij leuke en minder leuke tussen. De 1 heeft het over een laag pitje, maar ondertussen bloedfanatiek, de ander heeft het steeds over dat hij niet kuurt. Wat ik niet snap dat als je niet kuurt, maar je hebt het er wel steeds over! Dan ben ik met Hanjo, in het verleden bij A.S geweest een aardige man. Lees zijn verhalen vaak. Maar ik vond deze week het erg jammer dat hij een ander zijn kunde en handel even moest afkraken. Terwijl er veel mensen baat bij hebben. Kijk maar naar de Buwalda's uit Franeker!

 

Zo eerst maar weer even!

Add a comment

website translator plugin