Pigeons

Aap uit de mouwFebruary 27, 2018

Weer een paar weken voorbij, de duiven deze week laten enten. En verschillende duiven dingen gedaan, naar de gouden duif in Belgie, en afgelopen vrijdag even bij Koopman geweest altijd leuk en gezellig. Maar niet teveel over duiven gepraat, er zijn gelukkig ook mensen die niet alleen maar over duiven praten omdat ze niets anders hebben (eigenlijk best wel sneu voor dit soort volk, een soort duiven autist).

Zo app ik af en toe met Chris Corbier, en dan niks duiven, nee foto's over zijn kleinzoon, en over mijn kleindochter die zijn bijna even oud. Maar ook over mijn kleinzoons de tweeling groeit als kool trouwens.

 

Dan zaterdag heeft Lammert Bakker, uit Hommerts de laatste bon verzilverd, en omdat dit de laatste was. Want ik schenk vanaf nu niks meer!!  Lammert heeft er 7 meegenomen naar Hommerts. Dus is ook een mooie test voor deze vogels want Lammert speelt sterk met een paar duifjes.

 

Verder hier nog wat dingen aangepast in en om het huis. Vrijdag vergadering, last van roofvogels, zaterdag Houten, hond van de vriendin uitgelaten, bla, bla, bla, Jeetje maand geleden dat ik iets heb geschreven. Gelukkig hoef ik niet elke dag dwangmatig iets voor mezelf neer te tikken.

 

Laterzzzz

 

Add a comment

website translator plugin